AROMIKEKKERIT

Asiakkaitamme mm.

HELCOM
Itämeren suojelukomissio
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim
ResMed Finland Oy
Helsingin Yliopiston tutkijakollegium
Kauppalehti Tietopalvelut
Suomen Yrittäjät
Helsingin Sanomain Säätiö

smooth reunat

Kiitos luotettavasta ja hyvästä palvelustanne! Ruokanne on aina hyvää ja teiltä on ilo tilata! Kaikki sujui hienosti ja suunnitelman mukaan ja mikä tärkeintä, tarjoilut olivat aivan succee! Loppuillasta kävikin niin, että vieraat seisoivat buffet-pöydän vieressä eivätkä välittäneet mennä istumaan, kun kohta olisi kuitenkin pitänyt tulla taas takaisin!

Kiitos, oli kymppi suoritus teiltä!! Laadukkaat raaka-aineet, hyvät maut ja vielä ISO plussa upeasta kastikkeesta!!! Lisäksi erityisiä mainintoja sai todella murea ja maukas hirvi sekä samppanjan kanssa tarjotut saaristolaisleivät mädillä, nam nam!! Ja gluteenittomatkin ruoat olivat herkullisia.

Suurkiitokset ihanista, vieraiden kilpaa kiittelemistä herkuista, kattauksen esteettisyydestä sekä ammattitaitoisesti ja täysin ongelmitta sujuneesta tarjoilusta! Juhlat onnistuivat yli odotusten.

Kiitos paljon erinomaisista tarjoiluista, kaikki meni hyvin, ruoka oli todella maittavaa ja kattaus kaunis. Kaikkiin ruokiin oli esimerkillisesti  merkitty ruuan nimi, se on asia, joka usein buffapöydistä unohtuu!  Tarjoilijat olivat ripeitä ja aina tuli uutta ruokaa pikaisesti tilalle, kun entinen alkoi olla vähissä. KIITOS, KIITOS!

Kiitos perjantaisesta upeasta illasta – paikka oli järjestetty ja koristeltu hienosti, tunnelma oli upea, ruoka todella hyvää ja kaikki sujui aivan mallikkaasti. Oli ihanaa, kun pystyi itse keskittymään juhlimiseen! Tyytyväisiltä vierailta on tullut pitkin viikkoa kiitoksia.

Suurkiitos näistä viimeisistä ja kaikesta viime vuoden palvelusta, vesi kielellä täällä nautiskelimme!